Lördag

Hej på er som fortfarande läser våran blogg! ;)
Jag som sa att jag skulle börja blogga, gjorde intedet. -.- NU JÄVLAR MÅSTE JAG! Blir galen på mig själv. Usch. en idag är det lördag och värdens finaste person fyller år idag, nämnligen.. REBECCA! Grattis gumman, hopppas du får en underbar dag! :love: Hehe, men har träning idag lite senare för att den blev inställd igår. :) Jupp. japp! Ska gå ut och kolla vädret och hoppa lite på studsmattan så vi hörs nog senare! :D :love:

...


Nu jävlar!

Hej! :D
Nu har jag bestämt mig ch jag SKA börja blogga! Kommer kanske inga flera inlägg dag men får se. :) Rebecca sa också börja blogga snart också så vi ska fixa en ny fin design. :D Men ja, idag hade vi np, i matte. Ganska lätt men var inte helt säker på några. Men är hemm nu ch tar det bara lungt. Var trött så orkade inte vara med någon. :p Jajajajajaj, nu ska jag kolla på tv, hörs sen! ;) :love:

Börjar blogg igen ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jump!

Hejsan! :D
ag hr just fått en jätte bra ide. ;) Jag ska börja blogga igen! Men jag har inte haft lust eller tid att blogga på så lång tid. Känns inte så snällt eller bra! :p Men nu ska jag börja igen!
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske åka på bio med familjen ikväll. :) mysigt! Men jag har massor av nya bilder som jag måste vissa och massa annat! Men får se hur mycmet jag bloggar idag, knaske 4 inlägg eller något? :D Jaja, nu ska jag fixa mig för jag sitter fortfarande i pyamas! :love:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥